大阪大谷キャンパスブログ OSAKA OHTANI CAMPUS BLOG

NEW ENTRY
CATEGORY
CARENDER
ARCHIVE

FUN FOR EVERYONE

2018/12/24

A GREAT TIME HAD BY ALL WHO ATTENDED!

We would like to thank everyone for coming out to this year's ACE X INTERNATIONAL EXCHANGE OFFICE Christmas event. In particular, we would like to give a big THANK YOU to the volunteers who helped make this event successful.

This year students were able to exchange Christmas cards. Some students were happily surprised because they received cards from some of their favourite teachers. Other students were touched by the heart-warming messages their friends wrote.

Students also had the opportunity to try some traditional Christmas food and snacks! On hand were Candy Canes, traditional Christmas cake (not that sweet) and even home-made Egg Nog (a special drink made from milk, eggs and spices that only comes out during Christmas). As an added bonus, special guests brought some home made goodies like muffins, cakes and other wonderful desserts which they shared with students. It was really nice to see everyone come together in a warm, community spirit.

We hosted a special game called Candy Land. This game is familiar with many people from North America and has been around for many years. Most people from the U.S. and Canada can remember playing a version of this game when they were children. It is simple and fun and our version even included some English challenges. For example, do you know the answer:

What is the first colour a baby sees?

Last but not least, the highlight of the day was the Present-go-around. All students who came received presents. They stood in a circle and listened to a song. While the song was playing, they passed their presents clockwise. When the music stopped, they could choose to keep their present or try again. It was a lot of fun but even more fun when they opened their surprise presents. This year`s presents ranged from very cool and very useful to ... "What is this?"

So again a great ... BIG .... THANK YOU to everyone who helped make this event a memorable experience. We hope you all had fun and wish you, your friends and your families all the best this winter season!

Copyright © Osaka Ohtani University. All Rights Reserved.